dissabte, 5 de desembre del 2009

Auditori

20/11/2009

L'última sortida que hem fet va ser durant la Setmana Extraordinària vam anar a l'Auditori de Barcelona. La visita al museu, que pot ser lliure o guiada, va ser molt ràpida i no varem poder gaudir massa, de totes formes va ser enriquidora.


Vam visitar una sala on hi havien instruments que els infants podrien tocar, aquesta sala l’anomenen la Sala Interactiva. El museu té preparat un Programa Educatiu adaptat per tots els infants que vagin a visitar-ho, ja que el seu objectiu és apropar la música als més petits.


Ens van explicar que la Sala Interactiva serveix perquè els infants experimentin amb les diferents famílies d'instruments. El seu objectiu es transmetre quelcom científic sobre els instruments musicals.


Hi ha programa educatiu pels infants de P3-P5 que s'anomena "Descobrim" i altres pels infants de P5-2n que es diu "Vine a trobar el teu instrument amic".


En aquest cas són els mestres els que duen a terme la visita, ja que ells coneixen millor el tema. Aquesta activitat que han pogut fer al museu de la música la poden duu a terme abans o després de la visita a les aules, ja que el museu els envien materials necessaris per anar treballant (cartes amb fitxes, carpetes per organitzar, ...).

Ambdues activitats, esmentades, tenen guies didàctiques penjades a la web del museu.



Quan varem acabar de visita el museu vam anar el concert, "Corda i descorda", quina emoció! Només arribar cada un varem seure els nostres llocs. Aquest era un concert adaptat per infants de P3, P4 i P5. Crec que quan l'estrenin els infants s'ho passaran molt bé, ja que a mi em va agradar molt i crec que és un concert que també portaria els meus nens i nenes de l'escola.

Va ser un concert espectacular, amb música, llums, colors, joc, ball, etc., els músic s'ho passaven molt bé i això ho transmetien. A més amés, feien participar molt el públic, cosa que va enriquir el concert.

Va ser un concert expectacular, amb música, llums, colors, joc, ball, etc., els músic s'ho passaven molt bé i això ho transmetien. A més amés, feien participar molt el públic, cosa que enriqueix el concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada