dimecres, 23 de desembre del 2009

Últim dia de Seminari

Ja s'ha acabat... quina pena, m'agradaven aquelles estones de seminari. Tots erem com una petita familia, però bé, encara hem de passar altres experiències amb altres companys, oi?

Anem a parlar una mica de les festes i les activitats de Nadal a les escoles. Al Nadal és temps d'alegria i festa, moments de regals i jocs.

Durant aquests dies les escoles ho celebren amb cançons nadalenques, cançons com ara les dotze van tocant on al mateix temps s'apren la cançó i la llegenda del naixement de l'infant. També trobem altres cançons per a cantar i aprendre.

Mitjaçant les TIC també es poden fer activitats nadalenques. En el portal de edu365.com hi ha diverses activitats per a realitzar com aquesta que us proposo. És una activitat que algú ha montat en el JClic que s'anomena llums de Nadal. Si teniu temps jugeu una estona perquè està bé i hi ha les melodies de les cançons nadalenques, és a dir, està molt ben ambientada.

Els tallers són molt comuns en aquestes èpoques, la carta als reis, els poemes pels nostres familiars, un conte com el que hem estat escoltant, fer representacions, el concert de Nadal, etc.

Hi ha un munt de coses a fer, com el Tió, un tradició molt arrelada al nostra país, Catalunya. Els infants els hi dónen menjar i el cuiden fins el dia que ha de cagar, però aquest no caga si no cantes la cançó i li piques cops de bastó.



Tan el Nadal com tot aquest període és d'apropament, calidesa i diversió amb la gent que estimem.

Per finalitzar aquesta sessió de Seminari us deixo amb una cançó molt bonica.

Bon Nadal!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada