divendres, 4 de desembre del 2009

Activitats Creatives

24/11/09

Hem tingut una sessió de creativitat, aquesta setmana, molt xula! Aquestes activitats les hem fet mitjançant un retroprojector. Els resultats són increïbles i, a més a més, ens ho passem d'allò més bé!

Ho varem organitzar en petits grups, així l'activiat és més activa i pots fer més coses. La part en la que es projecte el dibuix perquè tu ho dibuixis o pintis pot ser una bona activitat per fer, és recomanable l'utilització de "dachs", ja que són materials tous que llisquen millor. Els infants poden gaudir com mai fent aquest tipus d'activiatat.
Fent aquesta activitat podríem treballar les pors dels infants, ja que aquests acostumen a tenir, per exemple, por de la foscor, les ombres, els reflexes, etc. Per a treballar amb el retroprojector necessites una mica de foscor. El fet de què s'ho passin bé, encara que estiguin a les fosques, fa que puguin arribar a perdre les pors que tenen.

És important, quan es treballar amb el retroprojector amb els infants, el preguntar-los què creuen que és l'ombra i explicar-los que perquè surti el dibuix és necessari tenir llum. També és recomanable que abans treballin amb el llum del dia, perquè perdin una mica la por a les ombres i que no s'ha de tenir por ni a aquestes ni a la foscor.

Després hem fet "obres de teatre" a partir de les pròpies ombres i d'altres objectes, com ara un barret.

Que divertit! Us ho recomano!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada