dijous, 29 d’octubre del 2009

Power Point

26/10/2009

Principis bàsics d'un Power Point

- El text en un PowerPoint ha de ser breu, però això depèn del destinatari.
- Ha de ser quelcom dinàmic (moviment, entrades, sortides, ...).
- Ha d'haver un doble discurs: no s'ha de escriure allò un mateix està explicant, sinó ha de servir de suport per l'alumne i el mestre.
- D'entrada hem de saber l'objectiu del Power Point i què volem transmetre.
- Quan posem una imatge, un so, un vídeo, ... és per aportar alguna cosa més que el text, com un suport del què estàs explicant.
- Els colors depenen del què volem ressaltar s'hauria de busar colors més clars per tal que la imatge destaqui més. Els colors que posem al fons també ens donen informació, per tant, s'ha d'estar ben pensat ja que té una funció en concret.

Conclusions: Un Power Point ha de ser quelcom de nova aportació del teu text.

Exemple: explicació del castell (explicar la història d'aquest, però posant una imatge o fotografia en el Power Point).
Aquí teu un vídeo fet per una alumna de la Universitat de Sevilla, Patricia Valdés Salvo, per si no ha quedat prou clar per quins fins s'utilitar el PowerPoint.


Les presentacions es relitzen mitjançant un conjunt de diaposivites, per tant, cada presentació és un fitxer en la qual podem posar-hi objectes com ara textos, vídeos, imatges, etc.

L'extensió d'un Power Ponit són el pptx o ppsx. La presentació s'emmagatxema al servidor.

A part del Microsoft Power Point, que s'integra en el Microsoft Office, també existeix l'Impress, és lliure i gratuïta i es troba en el Open Office, i el Slide Share o Slideboom, que són serveis on-line en què es poden publicar presentacons en Power Point. El Slideboom reconeix més animacions que slideshare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada