dimecres, 7 d’octubre del 2009

Premis

06/10/2009

Avui hem començat llegint un llibre per tal de fer un entrenament de la lectura infantil. Aquesta ha de esser lent i amb diferents tons, com ara fer una veu de princesa dolça o bé d’un gegant enfadat amb la veu greu. Les pauses també són un element molt important a l’hora de llegir un conte per un infant ja que si ho fas adequadament els nens/es no perdran el fil del conte.

Hem seguit el debat d’un bon record i un mal record d'algun professor o mestre que varem fer el dia passat.

Hem estat estat parlant de que és molt importat el tracta amb els alumnes i sobretot ser proper a ells/es. La manera d’explicar la classe, parlar correctament, el bon to de veu, ser un bon comunicador, saber posar límits, crear un bon cima a l’aula, ... també influeix ser un bon o mal mestre.

Premis Catalunya Educació 2009

És important reconèixer la labors dels mestres, per això s’han creat uns premis pels educadors.
Aquest any han donat un premi a la facultat de mestres de Blanquerna. Aquesta notícia a part de publicar-ho als diaris també han sortit a la televisió i a la radio.

*Encara que s’ha treball a classe estaria bé llegir-ho a casa.

Per buscar informació de les noticies d’educació ens podem dirigir a la web de la generalitat de Catalunya.

A qui podem premiar també?

Podríem premiar als esplai, a les escoles bressols, l’AMPA i altres intitucions que mereixen estar premiades ja que fan una gran feina com a educadors, per tant, fora bo que sirguessin reconeguts.

A mi m’agradaria premiar a la meva mare ja que ha estat sempre al meu costat, tan en els bons o mals moments. Sobretot en mals moments, ella sempre està allà, pendent de què anem bé, per bon camí.

Les mares t’eduquen de tal manera que es posen al teu lloc i t’ajuden amb el que necessites, sobretot de petits. Si necessites entendre un problema de matemàtiques o bé simplement estar el teu costat perquè sap que d’aquesta manera et sents més còmoda fent-ho. Quan et costa llegir t’ensenyen i si algun dia s’han de parar a escoltar-te perquè t’has enfadat amb una amiga, s’aturen i t’escolten.

La veritat, les mares són joies, per això crec que les hem de tenir en compte ja que són molt important en la educació d’un infant. Elles són constants, et pugen dia a dia sense perdre la paciència.

Li donaria a ella perquè sempre ha apostat per mi, per la meva educació i m’ha ajudat a orientar-me en aquest gran camí que és la vida.

Altres persones del seminari han dit el germà o germana, els avis, un amic o una amiga. Si han sortit totes aquestes persones segurament és perquè realment s’ho mereixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada