dijous, 5 de novembre del 2009

L'aportació a la Wikipèdia

El nostre grup hem triat una paraula en concreta per treballar a la wikipèdia: alimentació. A partir d'aquesta hi ha companyes que han complet més informació sobre l'alimentació. Però la meva aportació ha estat agafar una de les paraules que sortia a la defincició d'alimentació, que tenia un enllaç però no hi havia cap definició d'aquest mot, i l'he omplert. Aquest mot era la ingestió.

"La ingestió consisteix en introduir un aliment, una substància líquida, un medicament o altres substàncies en l'aparell digestiu mitjançant la boca. La ingestió és el procés mitjançant la qual es realitzen funcions com l'alimentació, la hidratació, la respiració, etc.

S’ha d’anar en compte alhora d’ingerir ja que es pot introduir quelcom nocius o substàncies tòxiques i això ens pot provocar malestar."


També he escrit la refència que la he tret d'aquesta web:

http://www.wikilingua.net/ca/articles/i/n/g/Ingesti%C3%B3n.html

M'ha agradat fer una aportació a la wikipèdia, mai hi havia escrit. Sempre em preguntava d'on treien tota aquesta informació, qui omplia la wikipèdia? Ara ja ho sé. Cada un de nosaltres posem el nostra granet de sorra per poder facilitar aquella informació que un dia ens varen donar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada