dilluns, 23 de novembre del 2009

NATUPARK

16/11/2009

Aquestes activitats del Naturpark es poden fer amb les escoles. Una part d’aquest parc està dedicat als infants amb circuits per a nens i nenes de 4 a 6 anys amb una alçada de 1,00m. a 1,20m. Hi ha 14 jocs i amb un recorregut total de 109m. L’alçada màxima de les plataformes és d’1,5m i els infants aprenen diferents valors a través del joc i el acompanyarisme. Un dels aspectes que treballen és el contacte amb la natura, respectar el medi ambient i conservar el nostra entorn.


És obligatori que els pares, tutors, mestres o monitors del parc acompanyin als nens durant el recorregut.

El circuit Infantil té un sistema de seguretat únic a Espanya, de línia de vida contínua, on els nens van sempre assegurats i no es poden treure per si sols el dispositiu de seguretat.

Primerament hi ha el que se’n diu Circuit de pràctiques on tothom ha de passar obligatòriament sota la supervisió d'un monitor abans d'iniciar els circuits verds, blaus, taronja, vermell o negre.

A més a més, abans de començar aquest Circuit de pràctiques el monitor o monitora dóna les explicacions necessàries per al desenvolupament de l'activitat.

Tot hi que l’activitat ha començat un pèl tard, ha estat divertit i hem pogut gaudir dels diferents circuits existents en el parc!


Recomano a aquells amics i amigues que volen anar a passar-s’ho bé tot un dia i aquells que els agrada fer els “saltimbanquis”, ja que s’ho passaran pipa!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada